Share this email:

Anmäl dig idag!
Välj bland arenor och events
Nordic Clean Energy Week,
22 och 23 maj


Nu kan du skicka in din intresseanmälan för att delta på Nordic Clean Energy Week. Klicka på program-knappen nedan och upptäck allt spännande i Malmö tisdagen den 22 maj och onsdagen den 23 maj. Fem spännande tematiska arenor och 30+ enskilda events.

Välj en heldagsarena eller besök olika events under dagarna. När du fastnat för något intressant i programmet på vår sajt, så klickar du på den röda länken ”Register your interest here” i texten och markerar dina val i formuläret. Skicka in!

Som vanligt med öppna events är det bra att vara ute i god tid om du vill ha en stol. Först till kvarn gäller!  

Använd vår hashtag #NCEW2018 i sociala medier och håll dig uppdaterad på hemsidan.

 

Energizing Malmö with sustainability

Energivärlden kommer till Malmö i maj. Då står de nordiska länderna och EU värd för världens största energiministermöten i Malmö och Köpenhamn. Politiker på toppnivå träffas för att gemensamt diskutera och aktivera de globala klimatmålen för att påskynda omställningen till fossilfri och hållbar energi.

Och samtidigt; för alla oss som inte är ministrar – men ändå brinner för energifrågan – skapas ett kluster av öppna events, mötesplatser och workshops. Alla är välkomna. Och det är gratis. Som i Almedalen. Fast i Malmö – och på ett stråk mellan Studio, Malmö Live och Malmö Börshus. Under två dagar, 22 och 23 maj kommer näringsliv, organisationer, beslutsfattare och forskare träffas och prata framtidens energilösningar. Det händer hur mycket som helst. Välkommen du också! Klicka på länkarna nedan för överblick och intresseanmälan:

22 maj, 08.45 – 17.00, Studio Malmö
Arena: Smart grids – Unlocking the renewable energy future 

22 maj, 08.30 – 17.00, Studio Malmö
Arena: Sustainable Heating and Cooling 

22 maj, 13.15 – 15.00, Studio Malmö
Arena: The role of Cities and Regions in the energy transition 

23 maj, 09.00 – 16.45, Studio Malmö
Arena: The role of Cities and Regions in the energy transition 

23 maj, 09.00 – 15.45, Studio Malmö
Arena: Smart Industry 

23 maj, 08.45 – 17.00, Malmö Börshus
Arena: Green Mobility 

I nästa nyhetsbrev: anmälan och program till den stora öppningsceremonin av Mission Innovation 3 och Clean Energy Ministerial 9. På Malmö Live, den 22 maj, klockan 17. Mingel efteråt. Be there! 

Nordic Clean Energy Week arrangeras av Sverige och Danmark i samband med att Norden och EU står värdar för tre ministermöten inom energiområdet: Mission Innovation 3, Clean Energy Ministerial 9 och Nordiska energiministermötet. Region Skåne och Malmö stad är arrangörer på den svenska sidan, med stöd av Miljö- och energidepartementet och Energimyndigheten.