Är nästa steg för ditt företag att utvecklas internationellt?
Ska du satsa på export? Har du planer på att göra affärer med andra länder?

Kom för att inspireras av andra företags erfarenheter och ta del av en högaktuell omvärldsanalys – allt med fokus på internationalisering och export!

Henrik Mitelman, oberoende analytiker, krönikör på DI och utsedd till Sveriges bästa ekonomijournalist. Henrik ger sin omvärldsspaning om vilka globala trender som påverkar oss och vilka marknader som kan vara intressanta att göra affärer i.

Få en exportboost av några spännande skånska företag som har vuxit internationellt och delar med sig av sina erfarenheter!

Jonas Persson Folin, Oatly om hur företaget "the Oatly way" med ambitionen att ta havre från livsmedel till livsstil har vuxit till ett internationellt framgångsrikt bolag.

Mimi Rikardsson Lindau, Blå Station vars innovativa och prisbelönta designmöbler tillverkas i Sverige för att sedan synas och säljas över hela världen.

Erik Malmberg, Miljöteknikföretaget Malmberg som från huvudkontoret i Åhus arbetar internationellt under devisen ”Pure energy. Clean water”.  

Sara Sterner, Orbital Systems har utvecklat framtidens dusch som sparar över 90 procent vatten och 80 procent energi och står inför en global lansering.
 
På scen medverkar också G Larsson Starch Technology, Tiranius och Contentor.

Passa på att Smaka på export när skånska livsmedelsföretag presenterar sig och sina produkter.

Datum: 10 november 2017
Tid: 12.00 – 15.00
Var: Kulturkvarteret, Kanalgatan 30,  Kristianstad
Moderator: Yasemin Arhan Modéer, VD Altitude Meetings.

Välkommen på en exportboost med mat och mingel!

Vi är Exportcentrum Skåne.
Vi finns till för dig som vill göra affärer med andra länder.